ROEN
Despre noi
Referinte Valori Viziune
Certificari
ISO 9001:2015Certificat nr.: 72585/A/0001/UK/Ro ISO 14001:2015Certificat nr.: 72585/B/0001/UK/Ro ISO 45001:2018Certificat nr.: 72585/D/0001/UK/Ro
Despre noi :: Referinte
Istoric
Compania DORALEX COM, a fost infiintata in anul 1997, cu o activitate dedicata domeniului constructiilor, domeniu in care s-a specializat si a reusit sa atinga cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism. Valoarea actuala a companiei este rezultatul muncii de echipa, dar si al abilitatilor si competentelor oamenilor ce o reprezinta, specialisti cu o experienta bogata atat in domeniul imobiliar, cat si in cel al constructiilor. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, consecventa si grija pentru detalii definesc DORALEX COM in tot ceea ce face.

Incepand cu 2005 compania a dezvoltat proiecte imobiliare, atat rezidentiale cat si comerciale, in Romania, oferind toate serviciile necesare in vederea realizarii lor. Zonele in care compania a activat cu precadere sunt Transilvania si Ilfov, investitiile fiind reale succese.

Tendintele de crestere a pietei au determinat compania ca incepand cu 2006 sa acorde o importanta deosebita domeniului constructiilor si astfel si-a consolidat un departament propriu specializat in domeniile lucrarilor de constructii civile, industriale, hidrotehnice si hidroameliorative, de captare, tratare, transport si distributie a apei potabile, retele de canalizare, apa, gaz si electricitate, sau drumuri si poduri.

Compania a dezvoltat atat proiecte in regim propriu, cat si proiecte realizate pentru holdinguri. In anul 2005 DORALEX COM a initiat in calitate de antreprenor general Proiectul Manastur Sud, cu o suprafata de 27 de hectare.

In anul 2007 DORALEX COM, in calitate de antreprenor general, incepe lucrarile la Proiectul Floresti care se intinde pe o suprafata de 16 hectare

In perioada 2006 - 2009 DORALEX COM dezvolta mai multe proiecte in zona Ilfov, cu suprafete cuprinse intre 15 si 30 de hectare. Tot in aceasta perioada demareaza lucrarile la primul proiect propriu de anvergura al companiei - SH Residence - un ansamblu rezidential deosebit, situat in zona de nord a Municipiului Cluj-Napoca.

Incepand cu 2007, compania a executat diverse lucrari de infrastructura in colaborare cu companii private, cat si cu autoritati publice locale.

In anul 2009 a executat pentru Bechtel International Romania lucrari de terasamente, lucrari hidrotehnice si drumuri adiacente in cadrul Proiectului Autostrada Transilvania.

In momentul de fata, DORALEX COM executa lucrari integrate de constructii, cuprinzand lucrari pentru retele de alimentare cu apa si statii de tratare, retele de canalizare si statii de epurare, lucrari de drumuri si constructii civile, in cadrul unor proiecte cu finantare nerambursabila europeana. In plus, societatea a implementat proiecte finantate prin fonduri europene si pentru dezvoltarea activitatii proprii, avand in acest sens un departament specializat in interiorul structurii organizatorice.

Serviciile integrate oferite de companie, preocuparea continua pentru perfectionarea si pregatirea continua a personalului, calitatea deosebita a lucrarilor efectuate au facut ca DORALEX COM sa faca fata cu succes perioadei economice dificile prin care trec sectorul constructiilor si piata imobiliara.