ROEN
Servicii si produse
Dezvoltare imobiliara Infrastructura Constructii civile Constructii industriale Inchiriere utilaje de constructii Produse
Certificari
ISO 9001:2015Certificat nr.: 72585/A/0001/UK/Ro ISO 14001:2015Certificat nr.: 72585/B/0001/UK/Ro ISO 45001:2018Certificat nr.: 72585/D/0001/UK/Ro
Servicii si produse :: Produse
Produse
PELETI DIN LEMN

Peletii din lemn reprezinta un combustibil solid, obtinut din rumegus, aschii de lemn sau tocatura de lemn. Sunt fabricati prin tocarea, uscarea si presarea materialului lemnos, obtinand astfel un produs 100% natural, cu emisii de CO2 neutre, fara aditivi sau reziduuri, care ar putea genera emisii nocive la ardere, doar rasinile si liantii existenti in mod natural in rumegus au rolul de a mentine peletii compacti.

Peletii din lemn se clasifica astfel:
  • Peleti esenta tare - sunt obtinuti din tocatura din lemn de fag cu coaja sau decojit
  • Peleti rasinoase - sunt obtinuti din tocatura din lemn de molid sau brad cu coaja sau decojit
  • Bedding pellets - sunt obtinuti din tocatura din lemn de brad, acestia absorb umiditatea si au un rol fundamental in prevenirea aparitiei mucegaiului si a amoniacului ce irita caile respiratorii. Asternutul pentru animale nu contine praf, este usor de curatat si poate fi folosit ca ingrasamant pentru plante, fiind 100% ecologic.
    Asternutul din peleti este confortabil, cu un grad de absorbtie ridicat (aproximativ 300% de auto-greutate).

Nivelul de performata al peletilor, este competitiv in toate etapele, de la productie, ambalare, depozitare, transport, pana la utilizare finala. Calitatea peletilor nostri se incadreaza in prevederile standardului DIN 51731/ DIN plus.

Peletii sunt ambalati in saci de 15 kg, big bag de 1 tona sau in ambalaje de 1 kg pentru asternutul de animale.

Fabrica de Peleti din lemn este echipata la standarde europene, avand o linie de peletizare automatizata cu o capacitate de 400 tone pe luna.

Peletii nostri sunt comercializati atat in Romania dar si in strainatate, fiind prezenti pe pietele din Italia, Grecia si Ungaria.

LEMN DE FOC
LEMN DE FOC


Lemnul de foc este clasificat astfel:
  • Lemn de foc diverse tari, vrac sau paletizat
  • Lemn de foc diverse moi, vrac sau paletizat.
  • Lemnul de foc este procesat automat prin Linia de taiere - despicare - ambalare, un echipament performant care permite taierea bustenilor cu diametrul maxim de 55 cm in 2, 4, 8, 16 bucati in functie de diamentrul busteanului, iar lungimile de debitare sunt intre 25-50cm.